Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Verbindend communiceren met andere opvoeders - Online via Zoom

Locatie: Online sessie
Datum:

Hoe ga je met jouw moeder, ex-partner of schoonvader in gesprek over de opvoeding van jouw kind zonder dat er ruzie van komt? Het is best spannend om een andere opvoeder aan te spreken over iets dat je raakt met betrekking tot jouw kind. Tijdens deze online vorming reikt Annelies Peeters (BlaBla Huis voor verbinding) ons tips en tricks aan om op een eerlijke manier in gesprek te gaan met andere opvoeders, vertrekkende vanuit verbindende communicatie.  

Opvoeden … Het is al moeilijk genoeg zonder dat er ook nog eens andere opvoeders in het leven van je kind zijn die het toch nét dat tikkeltje anders doen. Ieder zijn opvoedingsstijl … uiteraard. Maar wat als je het toch echt niet eens bent met hoe jouw partner je kind de les spelt? Of als de oma van jouw kind wél iedere keer snoep geeft terwijl je dat thuis net probeert te vermijden? Hoe ga je met jouw moeder, ex-partner of schoonvader in gesprek over de opvoeding van jouw kind zonder dat er ruzie van komt? Het is best spannend om een andere opvoeder aan te spreken over iets dat je raakt met betrekking tot jouw kind. Hoe geraak je voorbij de strijd van gelijk of ongelijk en kies je voor echte verbinding? Tijdens deze online vorming reikt Annelies Peeters (BlaBla Huis voor verbinding) ons tips en tricks aan om op een eerlijke manier in gesprek te gaan met andere opvoeders, vertrekkende vanuit verbindende communicatie. Vorming in samenwerking met De VoorZorg en VCOK.

Praktische informatie
Wanneer: donderdag 19 mei 2022 van 20 tot 21.30 uur.
Waar: Online via zoom.
Prijs: Gratis*.
Inbegrepen: Lesgever
Schrijf in

* Wist je dat leden van De VoorZorg tot 30% korting genieten op elke activiteit? M.u.v. supplementen. Ontdek er meer over op www.devoorzorg.be/vrijetijd

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.