Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Cafe au Sex - Gent

Locatie: De Mokke, Gent
Datum:

Ruud Poppe, sekscounselor en relatietherapeute in opleiding, nodigt je uit voor een onvergetelijke avond van  Café au Sex. Tijdens deze derde editie staan we stil bij het thema '(geen) zin in seks'.

Herken je jezelf in het volgende? Je hebt weinig zin in seks, je wilt wel maar het lijkt nooit het juiste moment…  Het duurt een hele tijd voordat je uit je hoofd kunt stappen…  Seks voelt als een verplichting... Geen zorgen, Ruud comes tot the rescue!

Samen gaan we aan de slag met uitdagende stellingen en voeren we openhartige gesprekken om te ontdekken hoe we hiermee kunnen omgaan en hoe je jezelf weer terug kunt vinden. Café au Sex is de ultieme gelegenheid om te praten over seks en intimiteit in een veilige en interactieve omgeving.

Deze avond is bedoeld om vrouwen* te empoweren en te stimuleren om over seks te praten, hun eigen lichaam te ontdekken en op zoek te gaan naar betrouwbare informatie over seksualiteit. Zonder filter, schaamte of taboes. Of je nu een man* of vrouw* bent, single of in een koppel zit, iedereen is van harte welkom bij Café au Sex!

PRAKTISCH
Wanneer? 22 juni 2023 - 19.30 uur
Waar? De Mokke, Antwerpsesteenweg 219, 9040 Gent
Prijs? 12 euro
Inschrijven via https://forms.gle/iqsgz3t4y6Y2XMmu9

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.