Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Café au Sex: (pre)menopauze - Leuven

Locatie: Joris Helleputteplein 1, 3000 Leuven
Datum:

Café au Sex over (pre)menopauze

Café Au Sex, dat is taboeloos praten over seksualiteit en alles wat daarbij hoort. We organiseren een verbindend gesprek waar je ongegeneerd al je vragen kan stellen aan de andere aanwezigen en de experte van de avond. 

De helft van onze aardbewoners gaat door de menopauze. Toch zijn er nog veel misinformatie, schaamte en stereotypen te vinden over deze levensfase. Sommige vrouwxn komen ervan af met lichte symptomen, zoals opvliegers, maar voor velen is het een totale mindfuck die hun leven in de war gooit.

Op 21 maart gaan we hierover in gesprek met gynaecologe Milie Nwoyé. Ze reikt ons een woordenschat aan over de menopauze om makkelijker over deze levensfase te kunnen spreken, ze vertelt over welke symptomen je kan ervaren en welke behandelingen ervoor bestaan. Ook gaat ze in op de impact die de (pre)menopauze kan hebben op je sociaal, professioneel en seksleven. 

Café au Sex is betalend. We vragen je op voorhand €8 per persoon (inclusief drankje) over te schrijven op BE24 3101 0067 1538. Schrijf bij de mededeling 'Café Au Sex'. Let op: je inschrijving is pas compleet na betaling! 

 

Praktische informatie
Waar: Swartehond - Joris Helleputteplein 1, 3000 Leuven
Wanneer: donderdag 21 maart 2024, van 19u30 tot 21u30. 
Ben je er graag bij? Inschrijven kan via deze link.

Vragen  of opmerkingen? Mail naar  brabant@rebelle-vzw.be  of bel naar 02 546 14 92  

 

Café Au Sex is een safer/braver space voor iedereen ongeacht genderidentiteit, -expressie, sekusele geaardheid of geslacht. Bij Rebelle is er geen plaats voor discriminatie of haat in welke vorm dan ook. 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.