Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Opening TRACK - Brussel

Locatie:
Datum:

Het is bijna zo ver! Op 7 februari om 14.30 uur opent TRACK voor het eerst haar deuren voor het publiek. Graag nodigen we jullie uit om een kijkje te komen nemen! 

 

TRACK is een nieuwe culturele werkplaats en evenementruimte voor maatschappelijk gedreven organisaties in het Brusselse Noordstation. Rebelle is één van de partners die in 2024 nieuwe activiteiten en projecten zal uitwerken in TRACK.  

Benieuwd naar het programma voor 7/02? 

14.45 Welkomstwoord Track team

15.00 Aanvang Workshops 

Neem plaats in het World café van Urban Foxes, schaaf je digitale skills bij onder leiding van BXNord, leer bij over je stadsbeleving met Rebelle, waag je aan een spoedworkshop naaien met Sew For Life of laat Sint Lukas je artistieke zelf naar boven halen. Verschillende korte workshops geven de kans om onze partners te leren kennen. Geschikt voor jong en oud. Inschrijven kan ter plekke.

15.30 Speeches, rondleiding en presentaties 

Kom meer te weten over Track, haar geschiedenis en de plannen voor de toekomst, duik in het verleden van de Noordwijk met de tentoonstelling over de Brusselse muurschilderingen of laat je meevoeren in één van de tentoonstellingen van Sint Lukas, BxNord of Rebelle. Treedt je liever buiten de muren van Track? Haak dan aan bij de zelfgeleide Podcast Walk van Urban Foxes.

 

16.00 Workshops deel 2 

Heb je de eerste reeks workshops gemist? Geen nood, je kan aanschuiven bij de tweede sessie onder leiding van onze organisaties. Inschrijven kan ter plekke. 

16.30 Optreden door The Kamp Academy hosted by Phleomen 

17.00 Start receptie 

18.30 Einde


We zien jullie heel graag dan! 

 

Wanneer: Woensdag 7 februari 2024, van 14.30 tot 18.30 uur met workshops, speeches en receptie
Waar: Vooruitgangsstraat 76, 1030 Schaarbeek - In het Brussels Noordstation, boven de McDonald's in de grote hal. 
Blijf op de hoogte! Via de website en de instagrampagina.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.