Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Panelgesprek: de (super)kracht van de menstruatiecyclus - Gent

Locatie: Watt The Firms, Gent
Datum:
Panelgesprek Menstruatiecyclus

Wat is de menstruatiecyclus precies? En heb je al eens gehoord over de vier fases? Veel vrouwen* (en hun partners) hebben geen idee hoe de menstruatiecyclus werkt en hoe ze hiernaar kunnen leven. Ons doel is om hierin verandering te brengen.

Bezielster van Guudwoman Morgane Leten en vroedvrouw Uwe Porters gaan onder begeleiding van Ama Kissi  met elkaar in gesprek over de kracht van de menstruatiecyclus. Ze reiken je tools aan om de verschillende seizoenen van jouw cyclus te herkennen en hoe je jezelf hierin kan ondersteunen qua voeding, sport, slaap en sociale contacten zodat je een leven kan leiden afgestemd op jouw cyclus. 

Na het gesprek nodigen we je graag uit voor een hapje en een drankje. Als dank voor jouw aanwezigheid neem je een fijne goodiebag mee naar huis. Deze omvat onder andere een Breek de week kaartje van Uwe Porters, een kortingsbon en receptengids van Guudwoman, een verzorgingsstaaltje van ray., een wasbaar inlegkruisje of make-up doekje van Tante Rosa, een verrassing van Marion Maakt, … en zoveel meer!

Breng gerust je partner mee om jou en jouw cyclus beter te leren begrijpen.
Let’s spread the knowledge!

 

PRAKTISCH
Wanneer: donderdag 16 november 2023 

Uur: De deuren openen om 19u30, we starten stipt om 20u en eindigen rond 22u.
Waar: WATT The Firms, Nieuwewandeling 62, 9000 Gent
Kostprijs: 12 euro
Inschrijven via deze link

Dit event komt tot stand in samenwerking met:

solidaris

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.