Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Vrouwxnlente Brussel - Je suis Politiek

Locatie: Gemeenschapscentrum De Rinck - Dapperheidsplein 7, 1070 Anderlecht 
Datum:

Vrouwxnlente: Je suis Politiek

Je suis Politiek is de grote verkiezingsshow van Vrouwxnlente. Het is een jaarlijks festival dat doorgaat naar aanleiding van de Internationale Vrouwxndag op 8 maart. Dit jaar staat het in teken van de verkiezingen van 2024: hoe zit dat juist in elkaar? En op welke manier kunnen wij als burgers aan politiek doen? We willen meer begrip creëren tussen verschillende gemeenschappen in onze samenleving. We geven vrouwxn een platform voor dialoog, begrip én actie! Dat doen we met diverse activiteiten. 

Je suis Politiek op 9 februari 

We gaan een hele voormiddag in op hoe de verkiezingen van 2024 in elkaar zitten, welke beloftes rond gender en feminisme zijn waargemaakt door onze politici en we creëren een ruimte waarin vrouwxn elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over specifieke thema’s. De persoonlijke perspectieven en ervaringen van de deelnemers staan centraal! Rebelle en Huis van de Vrouw leiden de gesprekstafel over Publieke ruimte. Kom je ook?!

Ontdek het programma:

9u-10u Onthaal met ontbijt

10u-11u Verkiezingen, comment ça marche? 

11u-12u30 Gesprekstafels over Publieke ruimte, Bestaansonzekerheid, Geweldpreventie, Intrafamiliaal geweld, Zorg en Antiracisme, antidiscriminatie 

12u30-13u30 Lunch

13u30-14u30 Afsluiten met Lachyoga

 

Praktische informatie: 
Wanneer: Vrijdag 09-02-2024 | 9:30-14:30 
Waar: Gemeenschapscentrum De Rinck - Dapperheidsplein 7, 1070 Anderlecht 
Gratis inkom! Inschrijven: https://forms.gle/ZE3j6KdzDGhfwti17

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.