100 jaar Rebelle Kalmthout

door Ella

Alle rebelle ‘se dames tellen mee!
Ter gelegenheid van 100 jaar vrouwenwerking nodigde Rebelle Kalmthout alle vrouwen uit die zich in het verleden inzetten voor onze vrouwenwerking. Hoog tijd om hen extra in de watten te leggen. Op 27 april gaf Rebelle Kalmthout een fantastisch feestje voor haar 100 jarig bestaan. Onze provinciale Rebelle medewerkers Evelien en Floortje waren eveneens van de partij. Lees hun verhaal.

Power-vrouwenenergie
We trokken naar Kalmthout. Niet goed wetende wat we mochten verwachten. Zou er veel volk zijn? Want na deze lange coronaperiode merken we toch dat het niet zo makkelijk is om mensen op de been te krijgen. Maar voor deze gezellige namiddag kwamen ze maar al te graag naar buiten. Bij het binnenkomen, voelden we direct de positieve en warme power-vrouwenenergie. Heerlijk!

Gezelligheid troef
We zagen alleen maar blije gezichten, hoe kan het ook anders … Het bestuur van Rebelle Kalmthout had alles tot in de puntjes uitgewerkt. De hapjes waren heerlijk en er speelde muziek waarbij stil zitten gewoon niet mogelijk was. Voor ieder wat wils: van de Huckle Buck ,'t Smidje tot de dansjes van K3.

feest 100 jaar Rebelle Kalmthout
Rebelle Kalmthout in actie


Na een lange tijd niet mogen samenkomen, werd er veel bijgebabbeld, herinneringen opgehaald en al wat gedroomd over de toekomst. Bedankt voor de uitnodiging en de super fijne namiddag.

Met dank aan Floortje & Evelien

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.