Ken jij deze Instagram papa's al?

door Sara Van den Broeck

Blogs, Facebookpagina’s, podcasts en Instagrampagina’s over het moederschap zijn er in overvloed. Maar ook de papa’s zijn vandaag de dag alomtegenwoordig. Zin om je Instagramfeed op te vrolijken met een aantal leuke accounts voor en door papa’s? Wij zetten 6 aanraders op een rijtje.

Sbsolly

Er verscheen spontaan een glimlach op ons gezicht bij het bekijken van de posts van Sholom Ber Solomon. Samen met zijn 2 dochters verkleedt deze papa zich in allerlei originele outfits. Als kreeften in bad, als Leonardo da Vinci en Mona Lisa, als Disney figuren … Niets is te gek voor deze bende.

Team Dope dads

Wie helemaal vertederd raakt door beelden van vaders met hun kroost, kan terecht op Team Dope Dads. Scroll door de meer dan 600 berichten of wat dacht je ervan om zelf een foto in te sturen?

Yehuda Devir

Yehuda Devir maakte aanvankelijk herkenbare, hilarische en ontroerende illustraties over de relatie met zijn vrouw. Anderhalf jaar geleden maakte een dochtertje hun gezin compleet. Ook zij krijgt nu een belangrijke plek in de cartoons. Met meer dan 5 miljoen volgers zonder twijfel een must follow.

Daddy & dad

Two dads, two boys, one blog. Volg het reilen en zeilen van dit Brits gezin. Naast het delen van beelden uit hun dagelijks leven, schenken ze op hun Instagram pagina aandacht aan thema’s als adoptie door homokoppels. Wie maar niet genoeg krijgt van de verhalen, kan ook terecht op de blog van Daddy & dad.

Don’t forget dads

We zouden niet durven! Het motto van deze pagina is ‘I don’t babysit. I parent’. (Toekomstige) papa’s van alle leeftijden en achtergronden krijgen hier een plekje in de schijnwerpers.

Papa van vijf

Je hebt misschien al gehoord van Mama van vijf. Wel, ook ex-echtgenoot Filip heeft een eigen Instagramaccount. Die heet, hoe kan het ook anders, Papa van vijf. Heb je altijd al willen weten hoe het eraan toegaat in een groot gezin, volg dan zeker deze pagina.

Instagram sbsolly
Instagram sbsolly

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.