Heb jij ons Goed Genoeg-Lijfboek al?

door Rebelle

Wij lanceerden het Goed Genoeg-Lijfboek. Met ons boek, vol weetjes en anekdotes, willen we ingaan tegen onrealistische vrouwelijke schoonheidsidealen en de hoge verwachtingen die er aan ons lijf worden gesteld.

goed genoeg lijf body positivity

De maatschappelijke druk om aan dat 'ideaal' te voldoen is groot, met eetstoornissen, crashdiëten en depressies als gevolg. Met ons boek willen we vrouwen aansporen milder te kijken naar hun lichaam en zich niet te spiegelen aan het ideaalbeeld dat de modewereld en de (sociale) media hen voorhouden. Want als je het aan ons vraagt, dan is ieder lijf in een bikini een bikini-lijf.

bikinilijf

Je lijf is goed genoeg

Opdrachten, cartoons, testen en quotes helpen je te houden van je fantastische lijf .Want ongeacht hoe het eruit ziet, we zijn er zeker van dat het goed genoeg is!  

Wil jij een gratis boek bestellen? Dat kan! Je betaalt enkel de verzendkosten (3 euro). Ben je een professional en wil je een grotere oplage? Dat kan ook! Vul je gegevens in en dan bekijken we samen hoe we de boeken kunnen bezorgen/laten ophalen. 

  • Regio Brabant: Vul hier jouw gegevens in.
  • Regio West-Vlaanderen: Vul hier jouw gegevens in.
  • Regio Oost-Vlaanderen: Vul hier jouw gegevens in. 
  • Regio Limburg: Vul hier jouw gegevens in.
  • Regio Antwerpen: Vul hier jouw gegevens in.
logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.