Televisieseks

door Suzanne

Graag zou ik het hebben over seks. Ja, seks. Met name seks op tv. Want daar erger ik me nu eens mateloos aan. Dat seks open en bloot – let op de fijne woordspeling – wordt getoond, vind ik allemaal prima. Pure lichaamsonderdelen, exotische posities, orale diepgang … het kan allemaal voor mij. Maar wat me hierbij gigantisch stoort, is de perfectie die daar telkens mee gepaard gaat.

Zodra een vonk is overgeslagen – de conservatieve soap heeft hier menig episodes voor nodig, de zogenaamd moderne serie hooguit 3 minuten – zetten beide personages elkaar in gang. Tijdens het passioneel zoenen weet meneer zachtjes, doch doeltreffend, de knoopjes of rits van mevrouw haar bovenstuk te openen. Mevrouw opent ondertussen riem en rits van meneers onderstuk. In één vlotte ruk. Geen haperende ritsen of moeilijk te openen knoopjes. Bh’s stribbelen niet tegen en shirts blijven niet haken aan een te groot hoofd.

De essentie

Al hoeft kledij niet per se uit. Zolang er maar tot penetratie kan worden overgegaan, dé kern van tv-seks. Een snelle en efficiënte penetratie vraagt niet meer dan het openen van meneer zijn gulp en het naar beneden laten zakken van mevrouw haar sexy slipje – ooit al een XL-Sloggy zien passeren? Mevrouw wordt tegen een muur geduwd of op een meubel gezet en meneer duwt er vlot zijn fallus in. Zonder enig probleem. Geen zoektocht naar de exacte locatie. Geen bijsturing met de hand. Gewoon meteen erin. Met een zich herhalende felle stuwkracht. En mevrouw beweegt vlot mee met deze krachten.

Is er toch sprake van een horizontale stand – zo gedateerd – kunnen posities vlot gewisseld worden. Meneer eerst onderaan? Met één vlotte beweging ligt hij bovenaan. Zonder de controle over de penetratie te verliezen. Knap. Condooms houden hem niet tegen, want elke tv-vrouw gebruikt de pil, heeft een spiraal of is een kei in het opvolgen van haar vruchtbare kalender.

Vrouwelijk schoon

Ondertussen is het als kijker genieten van het mooie lichaam van mevrouw – naar dat van meneer is het meestal wat raden. Zachte huid, onderdelen die mooi in proportie zijn en enkel functioneel vet. Winter of zomer, geen enkel behaard gebied te bespeuren.

Lang duurt het spotten niet, want tv-seks leidt erg snel tot het hoogtepunt. Zodra meneer dat bereikt heeft, is de vrijpartij klaar. Extra acties om ook mevrouw in de zevende hemel te brengen, staan niet in het scenario. Elke vrouw heeft toch voldoening als meneer zijn zaad heeft kunnen lozen? In het beste geval is mevrouw mee klaargekomen met meneer. Die zaadlozing is trouwens weer snel vergeten. Boxershort en sexy slip weer aan en de dag kan worden verder gezet. Wachten op een de-erectie, zakdoekjes om fluïde zaken af te kuisen, pipi doen … Het is allemaal niet nodig.

Awel, ja, het stoort mij. Seks geen taboe meer? Het is nog nooit zo taboeleus geweest. Zit maar eens in de situatie dat je 1 keer om de 14 dagen voldoende vindt. En dan nog gewoon in een bed, boven elkaar. Stel je voor. Ronduit gênant.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.