Voorjaarsontmoeting

door Ella

In juni hadden we na een hele lange tijd onze regionale besturen in Antwerpen. We hadden deze zelfs op 3 locaties: Antwerpen, Meerhout en Kalmthout.
Ons grote doel: gezellig bijbabbelen & inspiratie uitwisselen met en tussen onze lokale groepen
 

Gezellig bijbabbelen &
inspiratie uitwisselen

Elkaar inspireren
Eindelijk. Na een lange tijd mogen we met z’n allen terug samenkomen. Wat hebben we er naar uit gekeken. En oh, wat doet dat toch deugd! We hadden samen met de collega’s de hele voormiddag staan koken om onze vrijwilligers eens extra in de watten te leggen. Dit deden we uit het kookboek: Gewoon koken, van klassiek naar vegan. Een kookboek van Anja Van Gelderen in samenwerking met Rebelle. Een echte aanrader. Direct genoeg stof om over te babbelen.

Meer dan tevreden

Ook wilden we onze lokale groepen meenemen in de thema’s waar wij nu vooral mee bezig zijn. We hoopten dat wij onze lokale groepen konden meenemen in ons verhaal en hen zo konden inspireren en tools geven waar ze echt mee aan de slag konden gaan. Op voorhand was dat onze “ultieme droom”. Als dat zou lukken zou het voor ons écht geslaagd zijn. We kunnen zeggen dat wij meer dan tevreden zijn met het resultaat. Ook wij werden geïnspireerd door de ideeën die zij hadden over activiteiten, samenwerkingen, … De besturen van onze lokale groepen horen brainstormen over de thema’s en zien dat zij ook écht zin hebben om hier mee aan de slag te gaan. GE-WEL-DIG
voorjaarsontmoeting

 

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.