Rebelle- vrijwilligers

door Rebelle

Elk jaar leggen we onze vrijwilligers tijdens ZomerHart in de watten. We appreciëren hun inzet en danken hen voor hun enthousiasme voor onze vrouwenvereniging. Want zonder vrijwilligers, zou Rebelle niet bestaan. Heel de maand september konden onze vrijwilligers in kleine groepjes deelnemen aan leuke workshops. Ook dit jaar zijn we weer van de partij.

zomerhart Kalmthout

Een terugblik
De deelnemers konden kiezen uit verschillende workshops zoals cocktails maken, glasblazen, een proevertjeswandeling, city golf en nog veel meer. Zo zorgden we voor heel wat leuke en leerzame momenten voor iedereen. Niet alleen de Rebelle-medewerkers , Jane, Evelien, Floortje en Pui Yee, maakten kennis met de vrijwilligers, ook onderling leerden zij elkaar beter kennen.

Happy Vibes
Enkele reacties van vrijwilligers en medewerkers:

Marco maakte mee cocktails en mocktails: “De workshop was een groot succes. De deelnemers waren laaiend enthousiast. Ik vond het ook een leuke en origineel gegeven workshop.”

Hildegarde ging mee op de proevertjeswandeling door Antwerpen: “Een mooie stukje gewandeld en onderweg gezonde proevertjes gekregen. Het was interessant en leuk!”

Sandra en Pui Yee Lam kregen samen met de vrijwilligers uitleg over thee en foodpairing: “We hadden een heel fijne namiddag. Het was leerrijk en lekker. We babbelden met onze toffe vrijwilligers.”

zomerhart

 

 

Goesting in vrijwilligerswerk? 
info@rebelle-vzw.be

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.