Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

RESERVELIJST - Café au Sex - Gent

Locatie: WOEST, Drongensesteenweg 41, 9000 Gent
Datum:

Wegens groot succes: de tweede editie van Café au Sex in Gent. Dat is een interactieve gespreksavond over seks en seksueel genot samen met Lotte Sierens, seksuologe en schrijfster van het boek It’s all about the clit. We praten samen met haar over seks zonder filter, schaamtegevoel of taboes.

Café au Sex

Seks, seksueel genot en alles wat daarbij komt kijken. In deze eerste editie van Café au Sex hebben we het samen met seksuologe Lotte Sierens over deze thema's, zeg maar seks zonder filter. Café au Sex is een voorzet om je als vrouw* te empoweren om over seks te praten, je eigen lichaam te durven ontdekken en op zoek te gaan naar juiste info over seksualiteit. Zonder filter, schaamtegevoel of taboes. Zowel vrouwen* als mannen* zijn welkom.

Lotte Sierens

Op haar Instagram lees je: seksuoloog en taboedoorbreker. Lotte noemt het haar missie om seksualiteit uit de taboesfeer te halen. Ze gaat samen met haar cliënten op zoek naar wat er nodig is voor meer seksuele tevredenheid. Want ze gelooft erin dat je je algemene levenskwaliteit kan verbeteren door aan de slag te gaan met je seksuele zorgen. Lotte schreef ook het boek It’s all about the clit. Daarin maakt ze komaf met de vooroordelen over de clitoris en het vrouwelijke genot.

Lotte Sierens

Praktische info
Wanneer: dinsdag 21 februari, 19 - 21 uur
Waar: WOEST, Drongensesteenweg 41, 9000 Gent
Prijs: 12 euro (drankje inbegrepen)
Hier inschrijven op de reservelijst

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.