Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Café Au Sex: 'Wat als seks jouw leven overneemt?' - Hasselt

Locatie: Marloo's, Minderbroederstraat 5, 3500 Hasselt
Datum:

Kom jij ook naar onze ‘Café au Sex’, de interactieve gespreksavonden van Rebelle die dieper ingaan op een specifiek thema rond seksualiteit? Tijdens deze editie dompelt seksuoloog Ann Eben je onder in ‘’Wat als seks jouw leven overneemt?

Wat als je geen controle meer hebt op over je seksualiteit? Wat als seks als compensatiemiddel gebruikt wordt? Ann specialiseerde zich in dit onderwerp en informeert je over wat het teweeg kan brengen bij singles en koppels en hoe ze hiermee kunnen omgaan.

Samen met Ann Eben, klinisch seksuoloog, psychotherapeut, coördinator postgraduaat seksuologische hulpverlening UCLL willen we tijdens deze gespreksavond elke vrouw* empoweren om over seks te praten, je eigen lichaam te durven ontdekken en op zoek te gaan naar de juiste info over seksualiteit. Ann is experte van de avond en klaar staat om met jullie in gesprek te gaan.

Kom kennis en inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en doorbreek zo het taboe om over seks te praten. Iedereen is welkom!

Praktische informatie
Wanneer: Donderdag 16 november van 20 tot 22 uur 
Waar: Marloo’s (fijnzinnige bistro), Minderbroederstraat 5, 3500 Hasselt  (uitsluitend voor deze activiteit geopend)
Prijs: 8 euro (drankje inbegrepen) over te schrijven via BE19 3631 9601 4812  met vermelding van je naam en 'café au sex november'

Inschrijven

Inschrijven kan via dit formulier.

Opgelet: je inschrijving is pas gelding nadat we de betaling hebben ontvangen.

 

Benieuwd waarom we dit sterretje* plaatsen, lees ons standpunt over genderinclusief taalgebruik op rebelle-vzw.be.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.