Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Café au Sex:  ‘Zelfliefde en (h)eerlijk masturberen’ - Hasselt 

Locatie: Marloo’s (fijnzinnige bistro), Minderbroederstraat 5, 3500 Hasselt 
Datum:

Kom jij ook naar onze ‘Café au Sex’, de interactieve gespreksavonden van Rebelle die dieper ingaan op een specifiek thema rond seksualiteit? Tijdens deze editie dompelt Ruud Poppe je onder in ‘Zelfliefde en (h)eerlijk masturberen‘ 

Wist je dat jouw clitoris zich bijna volledig inwendig bevindt? Wil je ontdekken waarom masturberen belangrijk en gezond is? Je lichaam goed kennen heeft alleen maar voordelen! Zelfkennis en zelfliefde, het begin van alles of je nu een relatie hebt of niet. 

Ruud Poppe is sexperte en seks-coach. Ze praat graag en open over alles wat te maken heeft met seks. Tijdens deze Café au Sex gaat ze met jou in gesprek over jouw lichaam en kom je alles te weten over het belang van masturberen en seksspeeltjes. 

Tijdens deze gespreksavond willen we elke vrouw* empoweren om over seks te praten, je eigen lichaam te durven ontdekken en op zoek te gaan naar de juiste info over seksualiteit. Ruud is experte van de avond en staat klaar om met jullie in gesprek te gaan. 

Kom kennis en inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en doorbreek zo het taboe om over seks te praten. Iedereen is welkom! 

Praktische informatie:
Wanneer:
Dinsdag 13 februari 2024 van 20 tot 22 uur  
Waar: Marloo’s (fijnzinnige bistro), Minderbroederstraat 5, 3500 Hasselt (uitsluitend voor deze activiteit geopend) 
Prijs: 8 euro (drankje inbegrepen), inschrijven via dit formulier
 

* De keuze voor de asterik (*) bij het woord vrouw* past voor ons binnen een poging tot genderinclusief taalgebruik. We willen namelijk dat elke collega, vrijwilliger, deelnemer, partner en contactpersoon bij Rebelle zichzelf kan zijn. Meer weten?

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.