Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Café Menstrué - Hasselt

Locatie: Vrijzinnig Limburg, Albrecht Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt
Datum:

We zamelden (en zamelen nog steeds) samen met Vrijzinnig Limburg menstruatiemateriaal in voor dames die hier nood aan hebben 

Dit materiaal willen we uiteraard gaan verspreiden, maar dat doen we natuurlijk in stijl: met originele, leuke opbergzakjes. Immers, menstruatie is geen taboe, en met deze leuke zakjes tonen we aan dat we fier zijn om vrouw te zijn!

Natuurlijk kunnen we dat niet alleen, zulke opbergzakjes maken, en daarvoor hebben we de hulp nodig van jullie, creatievelingen!

Wil jij of ken jij iemand die hart en skills mee in wil zetten tegen menstruatiearmoede, kom dan naar Café Menstrué op woensdag 23 november tussen 16 en 21 uur. Wij voorzien drankjes en wat snacks, nu alleen jullie dus nog, voor de sfeer!

Heb je nog wat restjes stof liggen (katoen of jersey katoen), neem het dan gerust mee (we hebben per zakje 20x40 cm nodig). Ook versiering van alle aard mag je gerust meenemen, dat is alleen maar leuk en origineel.

Inzamelen stof

In aanloop naar Café Menstrué, zamelen we ook stof (katoen of jersey katoen) en stikdraad in. Kan je er dus niet bij zijn, maar wil je toch je steentje (of beter gezegd stofje) bijdragen? Dan kan je het langs brengen bij Vrijzinnig Limburg, dit kan van maandag tot en met donderdag, telkens van 9 tot 17 uur.

Voor wie?

Handig met een naai/stikmachine? Wees welkom!

Niet zo handig met een naaimachine maar wel zin om mee te helpen met sorteren, zakjes vullen, zakjes helpen versieren, knippen ... Ook meer dan welkom, we kunnen immers alle hulp gebruiken.

Praktische informatie
Waar? Vrijzinnig Limburg, Albrecht Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt
Wanneer? Woensdag 23 november van 16 tot 21 uur
Naaien? Neem je naaimachine met verlengkabel mee en het standaard materiaal (draad, schaar ...)

Inschrijven

Om te weten hoeveel mensen we mogen verwachten en wat jullie graag willen doen, vragen we om even dit formulier in te vullen.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.