Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Lezing 'emotionele arbeid' met Lies Clerx

Locatie: 't Kasteeltje, Stationsstraat 7, 9470 Denderleeuw
Datum:

Hoeveel tabbladen staan er in jouw hoofd open? – Lezing met Lies Clerx, founder van Leading Moms

In de zetel zitten en denken ‘melk op het boodschappenlijstje zetten’. Je kind naar school brengen en denken ‘morgen wc-rolletjes meegeven voor het knutselen’. Door de stad wandelen en denken ‘verjaardag schoonmoeder, sms’je sturen’. Hoeveel tabbladen staan er in jouw hoofd open?

Deze kleine to do’s die eindeloos in je hoofd rondspoken, zijn vaak moeilijker te bepalen en dus ook moeilijker te verdelen. Deze taken hebben een naam: emotionele arbeid.

Volgens Lies Clerx van Leading Moms ervaren vrouwen meer mental load omdat ons brein anders werkt. Daarom nodigen wij ze uit op woensdag 22 juni in Denderleeuw om hierover te komen spreken. Welke ballen houden we allemaal in de lucht als vrouw? En hoe kunnen we dit meer duurzaam maken? Lies vertelt je er alles over in haar interactieve lezing. Natuurlijk zitten ook delen van haar boek ‘wat een moeder leiden kan’ erin verwerkt.

Wie is Lies Clerx?

Psychologe. Schrijfster. Founder van Leading Moms. Mamablogster met 12.500 volgers op Instagram (@beauty_and_thefools). En bovenal: mama van vier. Lies Clerx schreef het boek “Wat een moeder leiden kan”, een persoonlijk verhaal over het ouderschap. Moeders maken dagelijks hoogte- en dieptepunten mee, als een ware rollercoaster. Hoe je toch ten volle kan genieten van het moederschap zonder erin verstrikt te raken? Lies Clerx geeft enkele antwoorden in haar boek. Een van de lessen: je hoeft niet alle ballen in de lucht te houden.

Wat een moeder leiden kan

Praktische informatie

  • Wanneer? Woensdag 22 juni
  • Tijd? 19u – 20u30
  • Prijs? 5 euro
  • Waar? 't Kasteeltje, Stationsstraat 7, 9470 Denderleeuw
  • Hier inschrijven

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.