Gewoon Koken - Van Klassiek naar Vegan (en veggie)
Datum:

Ben jij iemand die graag gewoon kookt? En wil je af en toe keukenklassiekers omzetten naar een vegan of veggie versie? Zonder dat je daarvoor urenlang naar speciale ingrediënten moet zoeken?
Anja Van Gelderen demonstreert dat je met klassieke recepten en gewone ingrediënten lekker vegan en veggie kan koken. Balletjes in de tomatensaus, kip of kik curry, gevulde perziken, zelfs rijstpap: het kan allemaal. Zonder stress. Tijdens deze workshop leert ze je de kneepjes van gewoon, en gemakkelijk vegan (of veggie) koken.
De workshop richt zich vooral tot wie zelf geen veganist en vegetariër is, maar af en toe vegan of veggie wil koken. Voor de kinderen of kleinkinderen bijvoorbeeld, of voor vrienden die op bezoek komen.
PRAKTISCH
Datum: 21.10.2023
Tijdstip: 10 tot 13 uur
Locatie: Zaal Doornakker, Buurtcentrum Dampoort ( Doornakkerstraat 52, 9040 Gent )
Kostprijs: 10 euro
Inschrijven via deze link