Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Literair Café - Brussel

Locatie: Brussel
Datum:

 Lees jij mee met ons het boek van de maand?

Duik mee met ons in het boek De Cyclus Strategie van Maisie Hill. Het is een diepgaand en praktisch handboek om het dagelijks leven af te stemmen op je menstruatiecyclus. De hormonen van de menstruatiecyclus hebben een diepgaande invloed op onze energie, stemming en gedrag, maar al te vaak wordt ons geleerd dat onze hormonen ons onbetrouwbaar en humeurig maken, of dat het ons lot in het leven is om 'vrouwenproblemen' te ondergaan. Maisie Hill weigert deze theorie te accepteren en geeft als alternatief tips om onze hormonen als iets positiefs en nuttigs te gebruiken.

Onze vrijwilliger en boekenkenner Winnie neemt jullie mee doorheen het boek. Zelf is ze Sensiplan-consulente en zit boordevol kennis over de cyclus en hormonen. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben, maar dat mag uiteraard wel. Het literair café gaat door in het Nederlands.

Literair Café

Praktische info:
📍 Waar: Passa Porta, Rue Antoine Dansaert 46, 1000 Bruxelles
📅  Wanneer: dinsdag 27 juni om 19u30
👉 Iedereen welkom* > Interesse: geef een seintje via brabant@rebelle-vzw.be

*Op onze activiteiten is er geen plaats voor homofobie, transfobie, interseksefobie, bifobie, seksisme, racisme, misogynie, fascisme, fatfobie, queerfobie, xenofobie en validisme.

Facebook event via deze link

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.