Vacature - Projectwerker 

door Rebelle

Rebelle zoekt een projectwerker. Samen met de collega’s uit de andere regio’s volg je project- en campagnewerkgroepen op rond de thema’s diversiteit & inclusie en gezondheid (menstruatiewelzijn). Je neemt samen met de collega-stafmedewerkers hier een trekkende rol in.  

Over Rebelle

Rebelle vzw is een intersectioneel feministische organisatie. We doorbreken taboes en bouwen aan een samenleving waar alle vrouwen* zich goed in hun vel voelen en onbeschaamd zichzelf kunnen zijn. Via verschillende actuele thema’s die zich op het snijpunt van gender, gezondheid en opvoeding bevinden, verenigen we vrouwen en groepen. 

Rebelle is er daarnaast ook voor ouders en opvoeders: we zijn betrokken partner van Huizen van het Kind, we zijn organisator van consultatiebureaus en hebben een inloopteam in Antwerpen. 

We gaan voor echte impact en engagement. Daarom zijn we op zoek naar een collega die ons hierin kan versterken. 

Functieomschrijving  

Als projectwerker volg je samen met de collega’s uit de andere regio’s project- en campagnewerkgroepen op rond de thema’s diversiteit & inclusie en gezondheid (menstruatiewelzijn). Je neemt samen met collega stafmedewerkers hier een trekkende rol in.  

Je ontwikkelt en organiseert een aanbod aan regionale activiteiten binnen de visie van Rebelle. Je denkt mee na over de inhoud en draagt die uit binnen de regio Vlaams-Brabant en Brussel. 
 
Je houdt van experimenteren met nieuwe vormen van samenkomen en verenigen. Je legt verbinding met partnerorganisaties als vertegenwoordiger van Rebelle.  

Je profiel  

 • Je streeft mee naar een samenleving waar alle vrouwen* zich goed in hun vel voelen en onbeschaamd zichzelf kunnen zijn.   
 • Je stelt je flexibel op, je kan je goed organiseren, je handelt creatief en nieuwsgierig en je denkt kritisch na. 
 • Je houdt van werken met groepen. Je kan informeel tussen mensen staan, hen vlot benaderen en actief beroeren en betrekken.  
 • Je houdt er van een visie te vertalen in concrete doelen.  
 • Rebelle hecht groot belang aan inclusief, laagdrempelig werken en respectvol omgaan met mensen in een superdiverse samenleving. Jij hebt de vaardigheden om dat in de praktijk te brengen. 
 • Je houdt van ‘teamwork’ maar je kan ook zelfstandig werken.  
 • Regelmatig avond- en weekendwerk is voor jou doenbaar. Je stelt je flexibel op. 
 • Je hebt minstens een bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring. 
 • Verplaatsingen buiten de regio Vlaams-Brabant schrikken je niet af. Je hebt een rijbewijs B. 

Rebelle biedt jou: 

 • Je komt terecht in een creatief, enthousiast en dynamisch team. Je uitvalsbasis is Brussel. 
 • Een boeiende, gevarieerde en maatschappelijk relevante job. 
 • Een 36-uren contract van onbepaalde duur. Ons glijdend uurrooster zorgt voor een evenwicht tussen werk en vrije tijd. Bovendien kan je ook telewerken.  
 • Mogelijkheid tot bijscholing en vorming. 
 • Een competitief loon volgens het geldende barema PC 329 B1b. Maximum 5 jaar anciënniteit.  
 • Maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag, laptop, tussenkomst gsm en gsm-abonnement, tussenkomst hospitalisatieverzekering, woon-werkverkeer, vergoeding telewerk. 

De keuze voor de asterisk (*) bij het woord vrouw past voor ons binnen genderinclusief taalgebruik. We willen namelijk dat iedereen bij Rebelle zichzelf kan zijn. Alle info over ons standpunt vind je hier.  

Rebelle werkt aan een solidaire, rechtvaardige samenleving waar gelijke kansen voor iedereen voorop staan. Wij zien diversiteit in ons team daarin als een echte meerwaarde. We willen als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn en moedigen mensen uit ondervertegenwoordigde groepen extra aan om te solliciteren. Lees hier ons charter diversiteit en inclusie.

Interesse?  

Bezorg je cv en motivatie in welke vorm dan ook: kort voorstellingsfilmpje (max. 2 minuten), nieuwsbrief ...) ten laatste op zondag 21 juli 2024  aan reine.vanhaeren@rebelle-vzw.be en silke.demaere@rebelle-vzw.be   

Heb je inhoudelijke vragen? Neem contact op met: reine.vanhaeren@rebelle-vzw.be  

Selectieprocedure 

De eerste selectie gebeurt op basis van motivatie & cv. 

Geselecteerde kandidaten krijgen een schriftelijke proef en worden bij een mooie match uitgenodigd op gesprek. 

Indiensttreding: in overleg en zo snel mogelijk.  

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.