Vrijwilliger met hart voor nieuwkomers

door Rebelle

Heb je interesse in andere culturen? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Help je graag anderstaligen bij het oefenen van hun Nederlands op een meer gestructureerde wijze via praatgroepen of tijdens leuke activiteiten?  Vind je het belangrijk dat nieuwkomers een netwerk opbouwen en zich thuis voelen in je buurt?

Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken om samen met onze ondersteuning nieuwkomers warm te onthalen en mee te werken aan een inclusieve maatschappij.

Rebelle is een organisatie die zich inzet om vrouwen te verbinden, te inspireren en hun (mentale) gezondheid te verbeteren via campagnes, activiteiten en projecten. We vinden het heel belangrijk om àlle vrouwen te bereiken, niet enkel ‘the happy few’, en hierin spelen lokale (bestaande en nieuwe) samenwerkingen met andere organisaties een belangrijke rol (oa asielcentra, lokale dienstencentra …). 

In enkele regio’s zijn er vacatures waarvoor men momenteel vrijwilligers zoekt:

Staat je regio er niet tussen, of zou je binnen je regio liever iets anders doen voor nieuwkomers?

Neem contact op met onze regionale vrijwilligerscoaches voor een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.

 

Antwerpen: antwerpen@rebelle-vzw.be of bel 03 285 43 38

Brabant: brabant@rebelle-vzw.be of bel 02 546 14 14 

Limburg: limburg@rebelle-vzw.be of bel 011 27 85 10

Oost-Vlaanderen: o-vl@rebelle-vzw.be of bel 09 333 57 79

West-Vlaanderen: west-vlaanderen@rebelle-vzw.be of bel 056 24 24 09

 

Bij het zoeken naar vrijwilligers streven we naar een bonte mix op vlak van leeftijd, origine, religie, gender enzovoort. Wij willen een diverse, inclusieve organisatie zijn waar iedereen zich thuis, welkom en veilig voelt. 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.