Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Workshop - Gewoon koken, van klassiek naar vegan (en veggie)

Locatie: Well2Day Heist op den Berg
Datum:

Ben jij iemand die graag gewoon kookt? En wil je af en toe keukenklassiekers omzetten naar een vegan of veggie versie? Zonder dat je daarvoor urenlang naar speciale ingrediënten moet zoeken? Anja demonstreert dat je met klassieke recepten en gewone ingrediënten lekker vegan en veggie kan koken. Ideaal voor de feestdagen die er staan aan te komen!

Ben jij iemand die graag gewoon kookt? En wil je af en toe keukenklassiekers omzetten naar een vegan of veggie versie? Zonder dat je daarvoor urenlang naar speciale ingrediënten moet zoeken? Anja demonstreert dat je met klassieke recepten en gewone ingrediënten lekker vegan en veggie kan koken. Balletjes in de tomatensaus, kip of kik curry, gevulde perziken, zelfs rijstpap: het kan allemaal. Zonder stress. Tijdens deze workshop leert ze je de kneepjes van gewoon, en gemakkelijk vegan (of veggie) koken. De workshops richt zich vooral tot wie zelf geen veganist en vegetariër is, maar af en toe vegan of veggie wil koken. Voor de kinderen of kleinkinderen bijvoorbeeld, of voor vrienden die op bezoek komen. Neem een kijkje op gewoon koken om de lesgeefster te leren kennen en foodinspiratie op te doen. (https://www.gewoonkoken.be/)

Praktische informatie
Wanneer: woensdag 14 december 2022 van 20 tot 21.30 uur
Waar: Well 2 Day in Heist-op-den-Berg.
Prijs: 10 euro*.
Inbegrepen: lesgever, hapje.
Schrijf in

* Wist je dat leden van Solidaris Antwerpen tot 30% korting genieten op elke activiteit? M.u.v. supplementen. Ontdek er meer over op www.solidaris-vlaanderen.be/vrijetijd

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.