Trampoline om de komende weken door te komen

door Karen

Je ziet ze in veel tuinen staan: trampolines. De ene al wat reusachtiger dan de andere.
Wij zijn nu ook bezweken voor de rage. En dat heeft meerdere redenen …

Kunstjes

We hadden al langer het idee om onze dochter een trampoline cadeau te doen. Ze doet namelijk heel graag kunstjes: ze springt in de zetel en in ons bed; ze springt van de vensterbank op een matras; en ze maakt een klimrek van een boekenrek. Kortom: ons meubilair ziet af onder al die lenigheid. Maar omdat ze ook nogal wispelturig is en haar speelgoed altijd nogal snel beu is, hadden we er tot nu toe nog geen aangeschaft.

Verrassing

Met haar 5de verjaardag in aantocht, gingen we overstag. Het zou een cadeau van de hele familie worden en we zouden er een memorabele verrassing van maken.

Impulsaankoop

Maar toen werd een nieuwe lockdown aangekondigd en gingen de scholen niet 2 maar 3 weken dicht. Ik was ronduit boos op de hele wereld. Hoe moet ik 2 kleuters in godsnaam zo lang bezighouden en tegelijk werken? In een emotionele bui bestelden we de trampoline. Geen kleintje - neen - meteen een grote. De mastodont zal sowieso de helft van onze tuin in beslag nemen, dus een diameter meer of minder zal ook niet meer uitmaken.

Nu mijn emoties weer wat bekoeld zijn en we wachten op de levering, hoop ik maar dat ik me onze impulsaankoop niet zal beklagen. Want toegegeven: je ziet de trampolines in veel tuinen staan, maar relatief vaak zonder springende kinderen erop. Achja, 1 ding is zeker: de volgende keer dat ik nog eens boos ben op de wereld kan ik mij uitleven op de trampoline in plaats van opnieuw geld te gaan uitgeven. En het zal mijn coronakilo’s misschien ook ten goede komen!

Reactie toevoegen

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.