Maak kennis met ons team in West-Vlaanderen

door Rebelle

De voorbije maanden is er veel veranderd, ook in het team van West-Vlaanderen.
Daarom het ideale moment om iedereen nog eens aan jullie voor te stellen!

Team WVL

We stellen ze graag aan jou voor van links naar rechts:

Severien Vanpachtenbeke 

Ik startte bij Rebelle half januari en ging aan de slag als coördinator van de consultatiebureaus in West-Vlaanderen. Ik zorg voor een goede werking in het consultatiebureau en sta steeds klaar om de vrijwilligers te ondersteunen en te coachen waar nodig.
Ik woon in Oostrozebeke en houd er enorm van om samen met mijn zoontje te reizen en de wereld te ontdekken. Ik geniet van de kleine dingen in het leven en ook sporten geeft me veel energie.

Je kan Severien contacteren via: severien.vanpachtenbeke@rebelle-vzw.be
 

Peggy Vandale 

Ik ben Peggy en werk het grootste deel van mijn professionele loopbaan bij Rebelle vzw. Ook al doe ik dit werk reeds meer dan 30 jaar, het secretariaatswerk en de ondersteuning van de groepen blijft mij boeien. Thuis verwelkom ik steeds mijn kleindochtertje met open armen, nu mijn 3 zonen allemaal het huis uit zijn.

Je kan Peggy contacteren via: peggy.vandale@rebelle-vzw.be

Lien Dejaeger

 

Ik ben sinds 1 december aan de slag als regionaal verantwoordelijke.  Je vindt me nog steeds op m'n vertrouwde plek in Kortrijk, waar ik je graag verwelkom met een kop koffie. Ik woon samen met mijn gezin in Zwevegem en geniet van er op uit te trekken met m'n kroost.

Je kan Lien contacteren via: lien.dejaeger@rebelle-vzw.be

Justine Hollevoet 

Eind januari vond ik mijn plekje bij Rebelle om onze lokale groepen te ondersteunen met hun acties en activiteiten, communicatie, netwerk,... Bijzonder hier is dat ik heel graag vormingen organiseer en dat dus ook voor onze lokale groepen wil opzetten. In mijn vrijetijd ga ik graag op stap met mijn twee pleegkindjes of ben ik bezig met coaching. Verder kan je me altijd een plezier doen met een lekker dessertje, een goed boek of een leuke plant om mijn huisje in Izegem op te fleuren.

Je kan Justine bereiken via: justine.hollevoet@rebelle-vzw.be 

Truus Barremaecker 

Ik ben Truus Barremaecker. Mensen verenigen zit in mijn bloed. Niets geeft me meer voldoening dan er in slagen om een groep geëngageerde of geïnteresseerde mensen samen te brengen. Vooral als die mensen vrouwen zijn met een kwetsbare of migratie-achtergrond. Ook thuis in Brugge leun ik genietend achterover als mijn keukentafel vol lachende kinderen of volwassenen zit. Al snel dansen mijn vingers dan over de toetsen van mijn accordeon. 

Je kan Truus contacteren via: truus.barremaecker@rebelle-vzw.be

Lise Debode 

Ik maakte zo’n drie jaar geleden kennis met Rebelle als stagiaire. Na mijn stageperiode kon ik parttime aan de slag  als ondersteunend educatief medewerker, voornamelijk voor onze babysitdienst ‘SOS Babysit’. Daarnaast werk ik nog parttime voor Solidaris als ondersteuner van de ziekenfondsvrijwilligers.
Ik woon sinds kort in Avelgem. In mijn vrije tijd ga ik graag gaan wandelen of op stap met mijn vrienden.

Je kan Lise contacteren via: lise.debode@rebelle-vzw.be

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.