Kom naar een van onze Cafés au Sex

door Rebelle

Seksualiteit is nog nooit zo dichtbij geweest: in series of films, via het internet, in de media of bij het luisteren van een podcast: seks wordt niet meer geschuwd. Maar maken we op die manier wel écht connectie met seksualiteit? Of lost dr. Google al onze vragen op? Rebelle gaat een stapje verder en nodigt je uit op één van onze Café au Sex-avonden. 

Café au Sex is:

  • voorbij schaamte en taboe ervaringen uitwisselen onder begeleiding van een expert in het vak;
  • een gezellige interactieve praatavond met een lekker drankje;
  • op een laagdrempelige manier jouw blik verruimen rond thema's zoals seksueel genot, polyamoureuze relaties, hormonen ...

Leuven - 21 maart

(pre)menopauze met Milie Nwoyé 

De helft van onze aardbewoners gaat door de menopauze. Toch zijn er nog veel misinformatie, schaamte en stereotypen te vinden over deze levensfase. Sommige vrouwxn komen ervan af met lichte symptomen, zoals opvliegers, maar voor velen is het een totale mindfuck die hun leven in de war gooit.

Op 21 maart gaan we hierover in gesprek met gynaecologe Milie Nwoyé. Ze reikt ons een woordenschat aan over de menopauze om makkelijker over deze levensfase te kunnen spreken, ze vertelt over welke symptomen je kan ervaren en welke behandelingen ervoor bestaan. Ook gaat ze in op de impact die de (pre)menopauze kan hebben op je sociaal, professioneel en seksleven. 

Praktische informatie
Wanneer? donderdag 21 maart 2024, van 19.30 tot 21.30 uur
Waar? Swartehond - J. Helleputteplein 1, 3000 Leuven
Prijs: € 8 per persoon (inclusief drankje) over te schrijven op BE24 3101 0067 1538. Schrijf bij de mededeling 'Café Au Sex' en je naam. Let op: je inschrijving is pas compleet na betaling. 
Schrijf je hier in. 

Gent - 23 mei

Andere relatievormen

Samen met psychologe en seksuologe Ann werken we rond de hamvragen: “Welke relatievormen zijn er nu precies en hoe kun je hierover communiceren?”

Wat als je verliefd bent op twee of meer mensen? Wil je gelijktijdig met meerdere mensen een duurzame, betekenisvolle relatie aangaan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar andere relatievormen? Psychologe en seksuologe Ann neemt je deze avond mee in het verhaal van open en andere relatievormen. Ze legt uit wat er precies allemaal bestaat. En hoe dit allemaal in de praktijk werkt.

Praktisch
Wanneer? donderdag 23 mei,  van 19.30 tot 21.30 uur
Waar? Casa Rosa - Kammerstraat 22, 9000 Gent
Prijs: 12 euro (drankje inbegrepen) 
Schrijf je hier in.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.