Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Café au Sex: ‘Chronische ziekte. Werpt dit een sluier over seks?’ - Hasselt

Locatie: Marloo's, Minderbroederstraat 5, 3500 Hasselt (1ste verdieping)
Datum:

Zocht je naar de Café au Sex in Antwerpen? Zin in een andere Café au Sex? Check hier alle data en locaties.

Seksualiteit is nog nooit zo dichtbij geweest: in series of films, via het internet, in de media of bij het luisteren van een podcast: seks wordt niet meer geschuwd. Maar maken we op die manier wel écht connectie met seksualiteit? Of lost dr. Google al onze vragen op? 

Rebelle gaat een stapje verder en nodigt je uit op deze Café au Sex-avond met thema ‘Chronische ziekte. Werpt dit een sluier over seks?’

Je geniet van het leven en dan wordt alles (plots of langzaamaan) omvergegooid door een chronische ziekte. Je gezin, je werk en zoveel andere domeinen die hierdoor geraakt kunnen worden. En hoe ga je om met de chronische pijn, de vermoeidheid en andere factoren die de ziekte met zich meebrengt? Heeft je ziekte invloed op je relatie en je lichaam? Voel jij je nog oké in je lijf als je lijf zo niet meer aanvoelt? Werpt je ziekte een sluier over je intimiteit en seks? Dit en nog veel meer komt aan bod. Nathalie Cardinaels, klinisch psycholoog, gedragstherapeut, mindfulness- en compassietrainer gaat deze avond hierover met jou in gesprek en zorgt voor een verbindende avond met informatie en tips.      

Tijdens deze gespreksavond willen we elke vrouw* empoweren om over seks te praten, je eigen lichaam te durven ontdekken en op zoek te gaan naar de juiste info over seksualiteit. Kom kennis en inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en doorbreek zo het taboe om over seks te praten. Iedereen is welkom! 

“Benieuwd waarom we dit sterretje* plaatsen, lees ons standpunt over genderinclusief taalgebruik op rebelle-vzw.be”

 

PRAKTISCHE INFO      
Wanneer:  dinsdag 23 april 2024, van 20 tot 22 uur      
Waar: Marloo's, Minderbroederstraat 5, 3500 Hasselt (1ste verdieping)       
Prijs:  8 euro (drankje inbegrepen)      
Schrijf je in via deze link

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.