Boek jouw Rebelle@home.

door Truus Barremaecker

Met Rebelle komen we aan huis.

Niet met een Tupperware Party, maar wel met dat dekseltje dat past op jouw overvol potje. Je kan kiezen tussen 2 toffe gespreksavonden: 

  • misschien is jouw hoofd als een map vol tabbladeren? Spookt er een eindeloze to do-lijst door je gedachten waar je de slaap niet kan van vatten? Dan is onze Expeditie workload @home echt iets voor jou en je vriendinnen / collega’s / burenbende / meidengroep …
  • of misschien leg je de lat voor jezelf als ouder heel hoog? Heb je nood aan tips rond zuurstof nemen als ouder, prioriteiten stellen, foert zeggen, groen licht geven aan je dromen? Dan is ons Goed genoeg ouderspel @home iets voor jou en je besties.

Zowel het spel rond emotionele arbeid (expeditieworkload@home) als het spel rond goed genoeg ouderschap is gratis ontleenbaar (tegen waarborgprijs) of wordt gratis aan huis gegeven door een Rebelle medewerker (al is een koffietje welkom 😊).

Stuur dit voorstel dus maar door in die Whatsapp-groep van vriendinnen, en we staan op jouw drempel. Als jij zorgt voor minimum 5 deelnemers, zorgen wij voor een plezierige avond vol deugddoende tips. Daarenboven krijgt iedere deelnemer een gratis weekplanner (Expeditie Workload) of goed genoeg ouderschapsboek naar huis. Contacteer jouw Rebelle-secretariaat om een afspraak te maken (we komen ook ’s avonds of in het weekend langs):

https://www.rebelle-vzw.be/contact

Rebelle homeparty

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.