Tips voor een geslaagde zomer!

door Rebelle

Het is zover … De zomermaanden zijn begonnen. Zin in een portie cultuur, om lekker lui wat muziek te luisteren, gen goed boek te lezen of toffe uitstapjes te plannen? Wij geven je onze tips.
 

Boekentip - Bijna echt gebeurd, Liane Moriarty

De bekendste boeken van Liane Moriarty zijn ongetwijfeld 'Grote kleine leugens' en 'Het geheim van mijn man'. Maar onze voorkeur gaat uit naar 'Bijna echt gebeurd'. Een spannend verhaal dat leest als een trein. Ideale zomerlectuur voor een weekje vakantie waarin je non-stop kan doorlezen tot de ontknoping.

Boekentip - Daar waar de rivierkreeften zingen, Delia Owens

Een teruggetrokken jonge vrouw, een met de meeuwen, vaart over het moeras en omzeilt menselijk contact. Als ze in contact komt met twee jongemannen verandert haar leven.

Niet alleen heeft dit boek een prachtige titel, het blijft hangen in het algemeen. Dit boek blijft hangen; prachtig taalgebruik, poëtische beelden en een diepgaand verhaal dat raakt.

Podcasttip - Taboo talk

Zoals de naam al doet vermoeden, is Taboo Talk een podcast waarbij taboeonderwerpen uit de doeken worden gedaan. Er is aandacht voor seksualiteit, mentale problemen en fysieke gezondheid. Elke aflevering vertelt een gast zijn of haar verhaal.

Wandeltips

We tipten ze al eens eerder, maar omdat we er nog steeds fan van zijn en ze je naar de mooiste plekken in je buurt leiden, lijsten we ze hier graag nog eens op. De wandelingen van natuurpunt. Meer info op www.natuurpunt.be.

Ook de wandelingen van NMBS zijn leuk. Zij voorzien wandelingen die vertrekken en eindigen bij een treinstation. Ideaal om er eens wat verder op uit te trekken. Meer info op www.belgiantrain.be.

Geniet ervan en laat hieronder gerust jouw eigen tips(s) achter!

Reageer

Denise Van Eetveldt
Wow die wandelingen met het spoor zie ik wel zitten !
03/07/2023 - 20:33

Reactie toevoegen

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.